5 juni

Heej alla, ni kanske undrar varför jag inte bloggat på ett tag... det beror på detta http://bblat.se/nyheter/arboga/1.2100769-jockeytalangens-hund-ihjalbiten 
tack alla som stöttar oss igenom detta och finns där :( ni betyder så mycket kan jag lova! kan vara bland det jobbigaste jag vart med om i hela mitt liv :( hann blev inte ens 1 år :/ nej gud kan inte fortsätta skriva om detta för jag börjar bara gråta på en gång! pusshej :/
 

3 juni

kom hem för ens stund sen då! var inte så mycket i skolan idag men började med att kolla 8:ornas reklamfilmer.. haha! sen drog vi till skolan städad ut skåpen sen gjorde vi typ inget.. sen mat då! efter det var det volleybollsmatch mellan lärarna och eleverna.. men lärarna vann! jaja men nu ska jag snart dra ner på samling för har ju match i v-ås ;) pusshej! 
 
Grattis finaste matildaaa!!! ♥

2 juni

tjaa, la mig i sängen för en stund sen! ska ta och sova! men ja idag åkte jag iväg mot dalarna runt halv 10 och kom hem runt 8 ikväl.. förlust med 9-2 också.. fyfan! jaja men imorgon äre nya tag, då äre u-laget mot bk30 i västerås! tror den börjar 7, ska bli kul i allfall!  ;) haha! men nu ska jag sova, pusshej! 

1 juni

ja skulle egentligen åkt till grönan idag med ronja men så blev det ej! för hennes kusin blev magsjuk :/ bra tråk! vi gick upp halv 7! så runt 8 åkte vi till köping och handla på willys! sen åkte vi till ronja igen, sola, körde fyrhjuling och sen åkte vi till ÖB för att köpa lite saker. kom hem då blev det steka i solen ett tag och en vattenkrig! morsan kom och hämta oss runt 12-1, så åkte vi till erikslund och chilla! nu är vi hemma hos mig, har vart och ridit å så! så nu ska vi sova för jag har match i morgon, långt iväg! :( lång bussresa! tråååk! aja godnatt! 

RSS 2.0